Praktisk, pædagogisk eller anden støtte i hjemmet

jf. § 52.3.2. i Lov om Social Service

En forudsigelig hverdag for familien og børnene

UngeRuten tilbyder praktisk, pædagogisk eller anden støtte i hjemmet, hvor der er behov for, at der skabes en forudsigelig hverdag for familien og børnene. Der tages udgangspunkt i de positive elementer i familien, hvor der vil være mulighed for at styrke ressourcerne og potentialerne for forældrene.

Hensigten vil altid være at iværksætte de rette tiltag i hjemmet, der styrker børnenes trivsel og udvikling. UngeRuten vil i samarbejdet med familien følge børnenes udvikling i hjemmet, hvor der arbejdes med at skabe struktur i hjemmet, så konflikter ved kravsituationer bliver forebygget og undgået. Støtten vil altid tage udgangspunkt i forældrenes bedste håb og ønsker for fremtiden med fokus på bæredygtige indsatser.

Støtten vil i et samarbejde med forældrene træne morgen- og aftenrutiner, hvor der er fokus på stabilitet, omsorg og nærvær.

Der vil altid blive tages udgangspunkt i:

  • Rutiner i hjemmet
  • Håndtering af konflikter og følelser
  • Fælles aktiviteter
  • Inddragelse af børnene i gøremål

UngeRuten matcher altid støttekonsulenten med familien. Der tages højde for sprog og kultur. UngeRuten kan iværksætte støtte i hjemmet med få timers varsel i sikkerhedsplans-sager, hvor der er alvorlig risiko for, at barnets udvikling og trivsel er i fare.

Er du interesseret i et samarbejde og vil du høre mere?

Så er du meget velkommen til at ringe, skrive eller udfylde kontaktformularen med dit spørgsmål eller forespørgsel.

Ring eller skriv til os

Ring til os

Skriv til

Udfyld formularen

2 + 9 =

UngeRuten har skiftet navn til IndsatsRuten

X